## THE WEST AFRICAN EXAMINATIONS COUNCIL-ACCRA

### BASIC EDUCATION CERTIFICATE EXAMINATION FOR

### **SCHOOL CANDIDATES, 2017**

# **FINAL TIMETABLE**

DATE	SUBJECT CODE	SUBJECT/PAPER	DURATION	TIME
Monday,	001/2	English Language 2	1 hour 10 minutes	9.00 a.m. – 10.10 a.m.
5 <sup>th</sup> June, 2017		(Essay)		
	001/1	English Language 1	35 minutes	10.10 a.m. – 10.45 a.m.
		(Objective)		
	022/2	Religious and Moral Education 2	1 hour	1.00 p.m 2.00 p.m.
		(Essay)	30,0	
	022/1	Religious and Moral Education 1	45 minutes	2.00 p.m. – 2.45 p.m.
		(Objective)		
	033/2	Integrated Science 2	1 hour 15 minutes	9.00 a.m. – 10.15 a.m.
		(Essay)		
Tuesday,	033/1	Integrated Science 1	45 minutes	10.15 a.m. – 11.00
6 <sup>th</sup> June, 2017		(Objective)		a.m.
	053/2-055/2	Basic Design and	1 hour 15 minutes	1.00 p.m. – 2.15 p.m.
	A.	Technology 2		
	S. A.			
	052/1 055/1	(Essay)	40	2.15
	053/1-055/1	Basic Design and	40 minutes	2.15 p.m. – 2.55 p.m.
		Technology 1		
		(Objective)		
	070/2	Information and Communication	1 hour 15 minutes	9.00 a.m 10.15 a.m.
		Technology 2		
Wednesday,		(Essay)		
7 <sup>th</sup> June, 2017	070/1	Information and Communication	45 minutes	10.15 a.m. – 11.00 a.m.
- ,		Technology 1 (Objective)		

	002/2	French 2	45 minutes	1.00 p.m. – 1.45 p.m.
Wednesday,		(Essay)		
7 <sup>th</sup> June, 2017	002/1	French 1	1 hour	1.45 p.m. – 2.45 p.m.
7 June, 2017		(Objective)		
	030/2	Mathematics 2	1 hour	9.00 a.m. – 10.00 a.m.
		(Essay)		
	030/1	Mathematics 1	1 hour	10.00 a.m. – 11.00 a.m.
		(Objective)		
Thursday,	003/2-013/2	Ghanaian Language	1 hour	1.00 p.m. – 2.00 p.m.
8 <sup>th</sup> June, 2017		and Culture 2	J. D.	
0 June, 2017		(Essay)		
	003/1-013/1	Ghanaian Language	45 minutes	2.00 p.m. – 2.45 p.m.
		and Culture 1		
		(Objective)		
Friday,	020/2	Social Studies 2	1 hour	9.00 a.m. – 10.00 a.m.
		(Essay)		
9 <sup>th</sup> June, 2017	020/1	Social Studies 1	45 minutes	10.00 a.m. – 10.45 a.m.
		(Objective)		

## **NOTES**

1. Both papers for each Subject are to be taken at one sitting without break.

## 2. DIFFERENCE IN TIME ON QUESTION PAPER AND TIMETABLE

Where the duration indicated on the question paper differs from that on the timetable, the one on the question paper should be followed.

## 3. EXTRA TIME FOR BLIND, DEAF AND DUMB CANDIDATES

Blind, Deaf and Dumb candidates are to be allowed one and half (1½) times the time allotted to other candidates.